Home / Stoiximan / Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και οι «ευκαιρίες»

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και οι «ευκαιρίες»

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League, με τους υπόλοιπους «μεγάλους» να έχουν βατά παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, τόσο από τη μεγάλη μάχη της συμπρωτεύουσας, όσο και από τα υπόλοιπα ματς υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να επιλέξουμε να ποντάρουμε.

Ολυμπιακός-Ιωνικός (03/09, 19:00): Ξεκίνημα από το «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι Πειραιώτες ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, θέλοντας να καταβάλουν το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Ιωνικού αλλά και να βρουν ρυθμό ενόψει του ερχόμενου αγώνα με τη Ναντ στη Γαλλία.

Προφανώς, η ομάδα του Κορμπεράν θα ψάξει το γρήγορο γκολ και να καθαρίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα το ματς, κάτι που έχει την ποιότητα να κάνει. Ο Ολυμπιακός να προηγείται στο ημίχρονο μας πληρώνει στο ικανοποιητικό 1.62 της Stoiximan, ενώ το over 4 κόρνερ στο ημίχρονο το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.30. Ψάχνοντας έναν σκόρερ, το μάτι πάει στον Ινμπόμ Χουάνγκ και στο 3.25 που προσφέρεται η επιλογή του!

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (03/09, 20:30): Την ευκαιρία να κάνει το 3/3 στην έναρξη του πρωταθλήματος έχει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό. Φαβορί αν μη τι άλλο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με αυτή του Ταουσιάνη να έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά να ψάχνεται κυρίως στην κόντρα παίζοντας πίσω από την μπάλα.

Σε πολύ καλή κατάσταση οι «πράσινοι» που πιθανότατα θα πάρουν τη νίκη, ο οποία αν συνδυαστεί με το under 3,5 goals μας προσφέρεται στο 1.62. Επειδή η απόδοση δεν είναι και η υψηλότερη, θα ψάξουμε να βρούμε και άλλες επιλογές, κυρίως σε επίπεδο… fun bet!

Ακριβές σκορ 2-0 στο 4.55 η πρώτη επιλογή, ενώ το να σκοράρει ο Σπόραρ πρώτος στο ματς το βρίσκουμε στο 4.90.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (04/09, 21:30): Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η ΑΕΚ παίζει στη Ριζούπολη και φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα αγωνιστεί όπως ο Βόλος, δηλαδή αρκετά κλειστά και προσπαθώντας να βγει επικίνδυνα στην κόντρα. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, αλλά πρέπει να βελτιωθούν στο δημιουργικό κομμάτι και αυτή τη φορά να βρουν το γρήγορο γκολ ώστε να τους φύγει το άγχος. Έχουν τα θέματά τους στην άμυνα, μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ και να βρει γκολ αλλά δύσκολο και πάλι για την ΑΕΚ να ηττηθεί για 2ο σερί ματς.

Ο άσσος μαζί με το over 2,5 goals βρίσκεται στο 1.90, ενώ αξίζει και το μεγάλο ρίσκο με το g/g στο 2.40! Ψάχνουμε για fun bet τον… Πινέδα να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής στο εξαιρετικό 16, ενώ το να έχει τελική στο δοκάρι ο Βίντα (προφανώς από κάποια προώθησή του σε στατική φάση) προσφέρεται στη Stoiximan στο 37!

Άρης-ΠΑΟΚ (04/09, 21:30): Διαφορετική εκκίνηση από τις δύο ομάδες, με τον Άρη να έχει μία νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό και μία ήττα από τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΠΑΟΚ μετράει 2/2 με οριακές νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό (1-0) και Ατρόμητο (2-1) στην Τούμπα. Ομάδες που θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο, ανοίγονται και δημιουργούν, ενώ ανασταλτικά δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές!

Ένα μικρό προβάδισμα μπορεί να δοθεί στον Άρη για να πάρει τη νίκη επειδή έχει πιο έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές, σε σχέση με το νεανικό σύνολο του ΠΑΟΚ. Αξίζει το ποντάρισμα στον άσσο που βρίσκουμε στο 2.60, ενώ το over 9.5 κόρνερ στο 2.55 αξίζει επίσης!

Πάμε τώρα στα… μπόλικα ειδικά της Stoiximan, τα οποία είναι σε εξαιρετικές αποδόσεις. Ο Ιτούρμπε να έχει τελική στο δοκάρι προσφέρεται στο 16.50, ενώ το να δώσει ασίστ ο Πάλμα το βρίσκουμε στο 4.50. Τέλος, διαλέγουμε την επιλογή του πολλαπλού σκορ, να νικήσει ο Άρης με ένα εκ των 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 7.20!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*