Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν

Tην πρώτη νίκη της σεζόν αναζητούν στη Φθιώτιδα η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League (17:45, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr, Cosmote Sports).

Η Λαμία έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα μπορεί να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ εντός έδρας αλλά είχε ένα πρώτο πολύ καλό ημίχρονο, ενώ την περασμένη εβδομάδα άγγιξε το «διπλό» στα Γιάννενα αλλά η επιθετική δυστοκία της το στοίχισε. Μάλιστα, τα δύο επόμενα ματς για την ομάδα του Τζανλούκα Φέστα είναι εκτός έδρας απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, οπότε η ανάγκη για μια νίκη σήμερα μεγαλώνει. Στο παιχνίδι μοιάζει πιθανό να δούμε και τους Μποάκι, Μαρμεντίνι, Ασκόφσκι, με το τεχνικό επιτελείο της Λαμίας να βλέπει τα προβλήματα διαρκώς να μειώνονται.

Αήττητος στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολης, που μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Η πρώτη ήρθε στο «Πανθεσσαλικό» με τον Βόλο (3-3) και η δεύτερη εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (0-0) σε ένα παιχνίδι που σήκωσε για αρκετές ημέρες συζήτηση. Οι Αρκάδες δείχνουν να αφομοιώνουν σιγά-σιγά το στιλ του Ηρακλή Μεταξά, όπως και το μαχητικό στιλ που θέλει να βλέπει. Ακολουθούν για τον Αστέρα ορισμένα ματς στα οποία θέλει να χτίσει ένα αήττητο σερί και να βρει νίκες, αφού έχει ως και την 6η αγωνιστική να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Άρη (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), ΟΦΗ (εντός). Οι Μπαρτόλο, Τζουκάνοβιτς έκαναν εξαιρετικό ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα και ο Μεταξάς περιμένει ακόμη περισσότερα από αυτούς, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μουνάφο, Σίτο, Βαλιέντε, Κρέσπι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Μπεχαράνο, Σλίβκα – Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Νούνιες – Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Στάνκο, Τζουκάνοβιτς – Ριέρα, Μπερτόγλιο, Τιλίκα – Μπαράλες.

Διαιτητής: Αγγελάκης

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Σάββας

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Περράκης, Σαμοΐλης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*