Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Το ευχάριστο που είναι και… δύσκολο»!

«Το ευχάριστο που είναι και… δύσκολο»!

Όταν ένας προπονητής έχει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλους τους ποδοσφαιριστές του (ή έστω τη συντριπτική πλειοψιφία αυτών), συνήθως συνιστά ευλογία και… κατάρα ταυτόχρονα. Κι αυτό διότι το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλει να επιλέξει τα 11 (και μόνο) πρόσωπα που θα ξεκινήσει σε ένα ματς αφήνοντας κάποιους εκτός κι ας είναι σε σούπερ κατάσταση.

Αυτό το ευχάριστο (κατά κύριο λόγο) πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ σ’ αυτό το δεύτερο πέρασμά του και ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό και αποδίδει καλό -και ιδιαίτερα παραγωγικό- ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να το αναφέρει στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια στα Σπάτα στην προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της ομάδας:

«Πετύχαμε μία ακόμη νίκη και το σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε την καλή εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο ματς και γενικά των αγώνων που έχουμε δώσει έως τώρα. Κάτι πολύ ουσιαστικό για μας αφού συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε το αποτέλεσμα αυτής», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός τεχνικός για να συνεχίσει:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βλέπω ότι βρίσκεστε πολλοί παίκτες. Είστε σε καλό επίπεδο αγωνιστικό και αυτό είναι πάντα ευχάριστο αλλά και δύσκολο για τον εκάστοτε προπονητή. Είμαι λοιπόν ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο γεγονός και σας αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα και το γεγονός ότι τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες δουλεύετε σωστά. Από την άλλη με στεναχωρεί που πρέπει να αφήνω κάποιους παίκτες εκτός ενδεκάδας. Δυστυχώς μόνο 11 μπορούν να ξεκινάνε. Έτσι είναι πάντα και εγώ πρέπει να κάνω τις επιλογές. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι σημαντικό όμως για μένα και την ομάδα να σας βλέπω να είστε όλοι τόσοι καλά σε αγωνιστικό επίπεδο και έτοιμοι για να αγωνιστείτε και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό», ήταν τα λόγια που είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*