Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΚ και Οσμαλίνσπορ

Οι σκέψεις Μπέντο για ΑΕΚ και Οσμαλίνσπορ

Φυσικά πρώτο στην ατζέντα του Ολυμπιακού είναι το ματς με τη Λάρισα αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, με την Οσμανλίσπορ για το Europa League κι ανάμεσά τους με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως θα πάει σε ένα πλάνο αντίστοιχο του Οκτωβρίου, όταν στα ματς με Πανιώνιο, Αστάνα και ΠΑΟΚ επέλεξε ουσιαστικά την ίδια ενδεκάδα. Στο μυαλό του Μπέντο φαίνεται πως τον πρώτο λόγο, αρχικά για το ματς με την Οσμανλίσπορ, έχουν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μάρτινς, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε, με ερωτηματικό τον αμυντικό χαφ και τους Μπουχαλάκη, Ρομαό και Ρέτσο υποψήφιους. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα μικρό φρεσκάρισμα μεταξύ αυτών των ματς, καθώς ο προπονητής εμπιστεύεται 23-24 παίκτες στο σύνολο, αλλά όλα δείχνουν πως ο βασικός κορμός θα είναι ο παραπάνω, με τον Ντα Κόστα (που χάνει τον πρώτο αγώνα με την Οσμανλίσπορ λόγω τιμωρίας και θα είναι διαθέσιμος από το ματς με την ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση) να μπαίνει στην εξίσωση για τους βασικούς.

Όσον αφορά στον αγώνα με τη Λάρισα, σήμερα θα βγει η αποστολή και σε αυτή δεν θα είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Φιγκέιρας και Μάρτινς, όπως και ο ανέτοιμος Ντα Κόστα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*