Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Το εναλλακτικό πλάνο του Μαρτίνς για Τούμπα!

Το εναλλακτικό πλάνο του Μαρτίνς για Τούμπα!

Τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δοκιμάσει δύο διατάξεις. Η πρώτη που έχει και το προβάδισμα, αφού έχει δοκιμαστεί αρκετά τελευταία, είναι το 3-4-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Αβράαμ, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην τριάδα των στόπερ. Τα μπακ-χαφ ήταν οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσουκ, με τους Εμβιλά, Καμαρά στα χαφ. Μασούρας και Μπρούμα οι δύο εξτρέμ που θα πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί, έχοντας δοκιμάσει πάντως τον Φορτούνη στις θέσεις των δύο ακραίων επιθετικών.

Σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε και δεύτερο σχήμα με διάταξη 4-3-3. Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, με τους Ανδρούτσο, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρέαμπτσουκ. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά η τριάδα στα χαφ, έχοντας τους Μπρούμα, Μασούρα ως εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Και σε αυτό το σχήμα έχει δοκιμαστεί ο Φορτούνης στα πλάγια της επίθεσης.

Εκτός για τον Ολυμπιακό είναι πέραν τουΜπα, οριστικά πλέον και οι Σεμέδο και Χασάν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην βγάζει αποστολή για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*