Home / Άλλα Σπόρ / Τεντόγλου: Προετοιμασία στο σύγχρονο κέντρο της Αττάλεια και πρεμιέρα στην Κύπρο το Μάϊο

Τεντόγλου: Προετοιμασία στο σύγχρονο κέντρο της Αττάλεια και πρεμιέρα στην Κύπρο το Μάϊο

Στην Αττάλεια θα βρεθεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, για την προετοιμασία του ενόψει των καλοκαιρινών αγώνων στίβου που θα ξεκινήσουν τα τέλη Μαΐου.

Μετά το πέμπτο χρυσό του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Έλληνας αθλητής ξεκουράστηκε για μια εβδομάδα και τις τελευταίες ημέρες άρχισε ξανά προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ,ενόψει της νέας σεζόν που περιλαμβάνει σημαντικά γεγονότα στον ανοιχτό.

Μάλιστα, ο Τεντόγλου, μαζί με όλο το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, θα βρεθεί από τις 10 Απριλίου και για δυο εβδομάδες στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της Αττάλεια “Gloria Sports Arena, το οποίο φιλοξενεί συχνά κορυφαίους αθλητές και κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο για να συνεχίσει την προετοιμασία του.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, στις 25 Μαΐου θα συμμετάσχει στο διεθνές μίτινγκ που διοργανώνει ο ΚΟΕΑΣ στην Κύπρο και που ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continental tour. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Έλληνα άλτη περιλαμβάνει αγώνες στο Diamond League και στο Continental tour.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*