Home / Stoiximan Super League / Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Stoiximan Super League για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Stoiximan Super League για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έδωσε μία μεγάλη μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο, εκφράζουν η μία μετά την άλλη ΠΑΕ της Stoiximan Super League με επίσημες τοποθετήσεις τους.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ με αλφαβητική σειρά

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, του ανθρώπου που για πολλά χρόνια συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του ιστορικού προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του εμβληματικού Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα και θα μνημονεύεται πάντα για την σπουδαία προσφορά του στην ομάδα του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο εκλιπών αποτέλεσε επί σειρά ετών τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα και επί των ημερών του η ομάδα της Ηπείρου έζησε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.

Παράλληλα, η ενασχόλησή του γενικότερα με το ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε από λογική και μετριοπάθεια και ήταν πάντα μια φωνή που χρειαζόταν το άθλημα στη χώρα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ένας άνθρωπος που είχε τεράστια συμβολή σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα λείψει από το ποδόσφαιρο.

Δύναμη και κουράγιο ευχόμαστε στους οικείους του.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. ?

?

Επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σπουδαία προσφορά στην ομάδα του. ?

?

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην ομάδα του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν αξιοπρεπή και ευγενικό παράγοντα που θα λείψει. Καλό ταξίδι…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*