Home / Ποδόσφαιρο / Football League / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / Ανανέωσε με Σολανάκη ο Απόλλων Σμύρνης

Ανανέωσε με Σολανάκη ο Απόλλων Σμύρνης

Παραμένει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανώλης Σολανάκης. Ο 29χρονος φουνταριστός κι αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας» συμφώνησε με τους νικητές του Challenger Cup για ακόμη έναν χρόνο, οπότε θα βρίσκεται στο Σεράφειο για τέταρτη σερί σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο αρχηγός της ευρωπαϊκής κούπας παραμένει στη θέση του! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Σολανάκη και για τη σεζόν 2023-2024.

Ο 29χρονος διεθνής φουνταριστός, που δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του στις 29 Απριλίου την κατάκτηση του Challenger Cup, συμβάλλοντας καθοριστικά τόσο με τις επιδόσεις του στην πισίνα, όσο και με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά ως αρχηγός στην πραγματοποίηση μιας μαγικής χρονιάς, θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο το σκουφάκι της “ελαφράς ταξιαρχιας”!

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα συνεχίσει στον Απόλλωνα, που κατέκτησε την τρίτη θέση στη φετινή Α1 και το νέο έτος θα συμμετάσχει στην πέμπτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή του παρουσία στα προκριματικά του Champions League.

Η “σημαία” παραμένει στον ιστό της, λοιπόν, με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Απόλλωνα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταβάλω τα μέγιστα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ο Μανώλης Σολανάκης πραγματοποίησε και σε προσωπικό επίπεδο εξαιρετική χρονιά. Σκόραρε φέτος 83 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ευρισκόμενος στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ λίγο πίσω από τους Μπογκντάνοβιτς (92) και Φουντούλη (86 με έναν ή περισσότερους τελικούς να εκκρεμούν), ακόμη 4 στον έναν αγώνα Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη, όπως και 24 στην… ξέφρενη ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας! Παράλληλα, κέρδισε αναρίθμητες αποβολές (πάνω από 7 μ.ο. ανά ματς), όντας πιστός και στα αμυντικά του καθήκοντα!

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, όμως εκείνος είπε το “ναι” στην πρόταση ανανέωσης του Απόλλωνα Σμύρνης κι είναι έτοιμος να διεκδικήσει νέες διακρίσεις την επόμενη χρονιά. Το “χτίσιμο” του ρόστερ της νέας περιόδου ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η συνέχεια αναμένεται πολύ δυναμική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*