Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στο 93′ ο Λεβαδειακός «έσωσε» την παρτίδα

Στο 93′ ο Λεβαδειακός «έσωσε» την παρτίδα

Ήρθε στο 1-1 με τον ΠΑΣ

Αθήνα
O Γιακουμάκης «λύτρωσε» τον Λεβαδειακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και απέτρεψε την 5η εντός έδρας ήττα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική. Από τους φιλοξενούμενους, ο Γιάκος είχε ανοίξει το σκορ στο 85΄.

Με τις δύο ομάδες να μετρούν αξιοσημείωτες ευκαιρίες, αλλά να έχουν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων κύλησε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Γιάκος έδειξε λίγο πριν το φινάλε ότι θα χάριζε ένα σπουδαίο «διπλό» στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα του επέτρεπε να κάνει όνειρα συμμετοχής στα πλέι οφ, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους…

Συγκεκριμένα, στο 85΄ o Τσουκαλάς έβγαλε ωραία σέντρα στον Γιάκο, με τον τελευταίο να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά. Το γκολ «αφύπνισε» τον Λεβαδειακό, που άρχισε άμεσα να πιέζει και στο 90΄ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Μερεμπασβίλι έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν τρία λεπτά αργότερα να γράψουν το τελικό 1-1 όταν ο Μπελγκαζουανί έβγαλε την σέντρα στον Γιακουμάκη, με τον τελευταίο να χαρίζει στην ομάδα του τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Βοσκάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάκος, Μπέριος, Λίλα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μαχαίρας (Μπελγκαζουανί 58′), Μεντί, Μουλόπουλος, Ατζαγκούν, Μαχαμάτ, Μπεν (Μίνγκας 71′), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος, Ίλιτς (Φερφελής 74′).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*