Home / Άλλα Σπόρ / Συγχρονισμένη Κολύμβηση / Στην 8η θέση η εθνική στο κόμπο

Στην 8η θέση η εθνική στο κόμπο

Την 8η θέση κατέλαβε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της συγχρονισμένης κολύμβησης στον τελικό του κόμπο στο 16ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.

Η ελληνική αποστολή, η οποία αποτελείται από νέα κορίτσια στην πλειοψηφία της αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από την παρουσία της στο Καζάν, ενώ η συνολική παρουσία της κρίνεται ως ικανοποιητική στα περισσότερα αγωνίσματα.

Η συνέχεια είναι ελπιδοφόρα γι’ αυτά τα κορίτσια, που μαζί με τους προπονητές τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμάστηκαν σκληρά γι’ αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμα του και βαθμολογήθηκε με 86.6667 β. Για την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι Mαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα , Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Ιφιγένεια Δίπλα και Αθανασία Τσόλα.

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, που συγκέντρωσε 98.3000 β. Ασημένια ήταν η Κίνα, με 96.2000 β. ενώ η Ιαπωνία ήταν χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια και βαθμολογήθηκε με 93.8000 β.

Η ελληνική αποστολή ταξιδεύει αύριο για την Αθήνα, μαζί με τις Εθνικές ομάδες καταδύσεων και Μαραθώνιας κολύμβησης, με ώρα άφιξης στις 09:15 το πρωί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*