Home / Κολύμβηση / Εθνική για χάλκινο – Οι ελληνικές συμμετοχές του Σαββάτου

Εθνική για χάλκινο – Οι ελληνικές συμμετοχές του Σαββάτου

Ο τελικός του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο και ο μικρός τελικός των ανδρών ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν.

Ωστόσο, νωρίς το πρωί τρεις ακόμη Έλληνες κολυμβητές αγωνίζονται στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους. Η Νόρα Δράκου, η πρώτη κολυμβήτρια που εξασφάλισε τη συμμετοχή της σε τελικό στο Καζάν (50μ. ύπτιο), θα κολυμπήσει στην 9η προκριματική σειρά των 50μ. ελευθέρου, με στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (25.28). Στην συνέχεια ο Τόλης Χρήστου αγωνίζεται στα 50μ. ύπτιο στην 6η προκριματική σειρά και τελευταία η Κάτια Σαρακατσάνη μετέχει στα 50μ. πρόσθιο.

Νωρίς το απόγευμα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο, θα διεκδικήσει μία καλή θέση στον τελικό των 50μ. ελευθέρου, με την εθνική ομάδα των ανδρών να παλεύει για το χαλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ιταλία. Ελλάδα και Ιταλια είχα αναμετρηθεί στο πρώτο ματς των ομίλων, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κατακτά τη νίκη με 11-10. Όμως, τα πράγματα δεν αναμένονται εύκολα, αφού όπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος παρακολούθησε τον ημιτελικό ανάμεσα στους Σέρβους και τους Ιταλούς, οι τελευταίοι έχουν ανέβει σε σχέση με την αρχή της διοργάνωσης.

Οι αυριανές ελληνικές συμμετοχές
09:30 Νόρα Δράκου 50μ. ελεύθερο (Γ), 9η προκρ. σειρά

09:54 Απόστολος Χρήστου 50μ. ύπτιο, 6η προκρ. σειρά

10:08 Κάτια Σαρακατσάνη 50μ. πρόσθιο, 5η προκρ. σειρά

17:39 Κριστιάν Γκολομέεβ 50μ. ελεύθερο, τελικός

20:30 Ελλάδα-Ιταλία Πόλο (Α), μικρός τελικός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*