Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σπανός: «Καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, υποφέραμε στο δεύτερο»

Σπανός: «Καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, υποφέραμε στο δεύτερο»

Ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα είχε το ΟΦΗ-Ιωνικός σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό.

Ο τεχνικός του Ιωνικού μετά το σπουδαίο «τρίποντο» (2-3) των Νικαιωτών σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ωστόσο υπέφερε στο δεύτερο. Μάλιστα, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στάθηκε στη φιλοξενία των Κρητικών, την οποία και εξήρε.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στην Cosmote TV ρωτήθηκε για:

-για τους… σφυγμούς του μετά το παιχνίδι: «Τώρα καλά είμαι, αλλά γενικά σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε και υποφέραμε γιατί φταίμε εμείς. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτική η εμφάνισή μας. Όμως είχαμε απέναντί μας μια σπουδαία ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, που δημιουργεί ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι με ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα. Εμείς έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ για να τελειώσουμε γρηγορότερα το παιχνίδι και ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες του κυρίως από στατικές φάσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν μπορεί να μην εξάρω τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Ήταν ένα σημαντικό διπλό και ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς».

-το εάν είναι νίκη παραμονής:«Είναι νίκη, η οποία σε στέλνει πολύ κοντά στην παραμονή. Άλλωστε, θεωρώ ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από τη θέση που βρίσκεται. Νομίζω ότι το δείχνει καθημερινά. Θεωρώ ότι θα το κατορθώσουμε.

Θα ήθελα να πω κάτι. Σ’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, ομάδες σαν τον ΟΦΗ πρέπει να υπάρχουν. Μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση η φιλοξενία των ανθρώπων. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θα ανταποδώσουμε σίγουρα του χρόνου, εάν με το καλό είμαστε στη Super League 1. Είναι πολύ σημαντικό να προάγει τον πρωταθλητισμό, τον πολιτισμό και το ποδόσφαιρο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*