Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Σπαλέτι: “Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ”
Roma's head coach Luciano Spalletti during the Italian Serie A soccer match AS Roma vs US Palermo at Olimpico stadium in Rome, Italy, 21 February 2016. ANSA/ALESSANDRO DI MEO

Σπαλέτι: “Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ”

Ο προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ το βράδυ της Τρίτης (8/3) και φυσικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τότι.

Την Τρίτη (8/3, 21:45), η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα με 2-0 στο “Ολίμπικο” στη ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League και ο προπονητής των “τζαλορόσι”, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του, λέγοντας ότι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σεζόν 2007-08, όταν η Ρόμα είχε αντιμετωπίσει και πάλι τη Ρεάλ για τη φάση των “16” και την είχε αποκλείσει με δυο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1), λέγοντας: “Αν κάνουμε τα πράγματα σωστά και παίξουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρεάλ, όπως είχαμε κάνει και το 2008”.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην συζητηθεί η κόντρα που έχει με τον Φραντσέσκο Τότι και από τις δηλώσεις του φάνηκε πως θέλει να ηρεμήσει τα “πνεύματα”: “Ο Φραντσέσκο είναι η ιστορία της Ρόμα, ο καλύτερος παίκτης της σύγχρονης ιστορίας της. Έχω μάθει και εγώ πολλά αυτό αυτόν και έχει δώσει πολλά στην ομάδα”, προσθέτοντας: “Αυτή η κατάσταση μου έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, αλλά τον σέβομαι απόλυτα ως άνθρωπο και ως πρωταθλητή”.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*