Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πογιέτ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Πογιέτ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Λόγο για δίκαιο παιχνίδι και αποτέλεσμα στην Τρίπολη έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ, που στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα και στον τραυματισμό του Γιόχανσον. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Στην αλλαγή θέσεων στον Τζιμπούρ, στην απουσία του Μάνταλου και στον τραυματισμό του Γιόχανσον στάθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Χάβο και τη δουλειά που έχει κάνει στις λίγες μέρες που είναι στον πάγκο του Αστέρα.

«Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να παίζεις όταν ο αντίπαλος έχει καινούργιο προπονητή. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο για να βρω τα υπέρ και τα κατά της αντίπαλης ομάδας. Αν θα σκεφτόμουν σε πέντε διαφορετικές ενδεκάδες, δεν θα έβρισκα την επιλογή του Αστέρα. Αξίζει να το πιστωθεί ο προπονητής του Αστέρα, οπότε χρειάστηκε να προσαρμοστούμε αρκετά και να βρούμε τους δρόμους για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό, μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι που θα κέρδιζε όποιος σκόραρε, δεν σκόραρε κανένας και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από εκεί και πέρα, συμβαίνουν πολλά στο ποδόσφαιρο, ο τραυματισμός του Γιόχανσον, το ότι ο Κορδέρο έπαιξε πρώτο παιχνίδι. Αν δεν είχαμε αυτά, θα είχαμε παραπάνω δυνάμεις. Από αυτό το ματς βγάζω κάποια συμπεράσματα για το μέλλον, για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την αλλαγή των θέσεων στον Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ ψάχνει θέση για να βοηθήσει. Αν η ομάδα παίξει καλά, θα δείξει και ο Τζιμπούρ ακόμα περισσότερα».

Για την απουσία του Μάνταλου: «Μιλάμε για ευκαιρίες. Κάποιοι παίρνουν ευκαιρίες και εγώ τους τις δίνω για να παίξουν. Ο Μάνταλος μας λείπει, αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε και σήμερα πήραμε μια ισοπαλία».

Για την έλλειψη δημιουργίας: «Σε ένα ποσοστό τόσο οι προπονήσεις όσο και ο ίδιος ο προπονητής προσπαθεί να βοηθήσει για να βελτιωθεί. Η πλειοψηφία των προπονητών για να λύσει το θέμα αγοράζει παίκτες. Η ποιότητα κοστίζει».

Για το αν η τακτική του Αστέρα δυσκόλεψε την ΑΕΚ: «Ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα, είχε καλό στήσιμο στην ομάδα και προφανώς όπως πήγαινε το παιχνίδι θα είχε την ευκαιρία είτε να κερδίσει, είτε να το χάσει. Νομίζω ότι ο τραυματισμός του Γιόχανσον δεν μας επέτρεψε να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο.

Ήμασταν 100% ότι ο Κορδέρο δεν θα τελείωνε το παιχνίδι. Νομίζω πως αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός, θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Ο προπονητής του Αστέρα έκανε δουλειά, είδαμε πιο δεμένη την ομάδα του, πράγμα που πρέπει να του πιστωθεί. Εμένα μου αρέσει αυτό, άρχισε να φτιάχνει την ομάδα του από την άμυνα. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Νωρίτερα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova: «Ο Αστέρας στήθηκε πάρα πολύ αμυντικά και δε μας άφησε να παίξουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι ήταν δίκαιο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*