Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Σιμάνσκι: «Το ομορφότερο παιχνίδι της καριέρας μου»

Σιμάνσκι: «Το ομορφότερο παιχνίδι της καριέρας μου»

Χαρούμενος για το παρθενικό του τέρμα και το γεγονός ότι δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πάουλο Σόουζα στο πρόσωπό του, δήλωσε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι που με το δικό του γκολ… φρέναρε την Αγγλία και χάρισε τον βαθμό στην Πολωνία (1-1).

«Απίστευτο συναίσθημα! Είμαι χαρούμενος, δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Νιώθω ευτυχισμένος που καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Τα όνειρα γίνονται πραγματικά, δούλεψα σκληρά για να έρθει αυτή η στιγμή. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο όμορφο παιχνίδι στην καριέρα μου, αλλά ελπίζω να έρθουν κι άλλα σαν αυτό», ανέφερε αμέσως μετά το ματς ο χαφ της ΑΕΚ.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία, μου έδειξε σε ποια σημεία του γηπέδου είμαι πιο επικίνδυνος, ο Ρόμπερτ (σσ. Λεβαντόφσκι) μου έδωσε μια υπέροχη μπαλιά και κατάφερα να σκοράρω. Το παιχνίδι πήγαινε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία μας πίεσε, η στιγμή που μπήκα στο γήπεδο δεν ήταν και η πιο εύκολη. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να δικαιώσω την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην ομάδα μας, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και πρέπει να κερδίζουμε κάθε φορά», σημείωσε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*