Home / Άλλα Σπόρ / Πρώην διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας μπαίνει στο ρινγκ

Πρώην διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας μπαίνει στο ρινγκ

Για λογαριασμό του WWE

Αθήνα
Σε νέους δρόμους μπαίνει ο Τιμ Βίζε, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να κυνηγήσει ένα άλλο όνειρο του, αυτό της επαγγελματικής πάλης, αφού αποδέχτηκε πρόταση του WWE και αρχίζει αμέσως προπονήσεις ώστε να μπει στο ρινγκ όσο πιο σύντομα γίνεται.

Το ενδιαφέρον του WWE είχε γίνει γνωστό στα τέλη του 2014, όταν ο γερμανός πρώην τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας, είχε κάνει μια εμφάνιση σε ένα σόου στη Γερμανία.

Όμως εκείνη την περίοδο, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει πως δεν ήταν η σωστή στιγμή, μιας και ο 32χρονος -τότε- Βίζε, χρειαζόταν περισσότερο χρόνο και γυμναστική για να είναι έτοιμος.

Πλέον φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή, αφού ο 34χρονος -πλέον- Βίζε απάντησε θετικά στον Πολ Μάικλ Λεβέσκ, αντιπρόεδρος της εταιρίας, ώστε να αρχίσει προπονήσεις με το εξειδικευμένο προσωπικό και να μάθει τα… μυστικά της επαγγελματικής πάλης.

Στόχος σύμφωνα με όσα αναφέρει το «ESPN» να είναι έτοιμος τον Νοέμβριο για το τουρ του WWE σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας.

Μένει λοιπόν να δούμε αν εκτός από την εμφάνιση, έχει και το ταλέντο να σταθεί σε έναν χώρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μεγάλο ανταγωνισμό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ο μόνος που επιχείρησε κάτι τέτοιο, αφού και ο Στιούαρτ Τόμλινσον, επί 12 χρόνια τερματοφύλακας σε ομάδες της Αγγλίας, αποφάσισε να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει καριέρα στο WWE, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αναπτυξιακό σόου, NXT, με το όνομα, Χιούγκο Νοξ.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*