Home / Ομάδες / Ξέσπασε η Βραζιλία 7-1 την Αϊτή

Ξέσπασε η Βραζιλία 7-1 την Αϊτή

Στο Copa America…

Aθήνα
Ένα χατ τρικ του Φιλίπε Κουτίνιο, βοήθησε τη Βραζιλία να ξεσπάσει με 7-1 πάνω στην Αϊτή και να αφήσει πίσω την ισοπαλία της πρεμιέρας στον δεύτερο όμιλο, με το Εκουαδόρ.

Ο άσος της Λίβερπουλ άνοιξε (14′) και έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις, ενώ σημείωσε (29′) και το δεύτερο γκολ της «σελεσάο». Ρενάτο Αουγκούστο (34′, 86′), Γκαμπιγκόλ (59′) και Λούκας Λίμα (67′) τα άλλα γκολ των Βραζιλιάνων, ενώ ο Μαρσελέν πέτυχε εκείνο της τιμής για την Αϊτή στο 70ό λεπτό.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ντούνγκα): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο (62′ Λούκας Λίμα), Ουίλιαν, Ελίας (72′ Ουάλας), Ρενάτο Αουγκούστο, Κοουτίνιο, Ζόνας (46′ Γκαμπιγκόλ).

ΑΪΤΗ (Νεβέ): Πλασίντ, Αλσενά (83′ Μορίς), Ζερόμ, Ζενεβουά, Ζαγκί, Γκορέξ, Αλεξάντρ (62′ Ιλέρ), Μαρσελέν, Λαφράνς, Λουί, Μπελφόρ (49′ Ναζόν).

Ισοπαλία για Εκουαδόρ και Περού

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε η συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε Εκουαδόρ και Περού. Οι παίκτες του Γκαρέκα βρέθηκαν νωρίς με δύο γκολ μπροστά στο σκορ, πρώτα (5′) με τον Κουέβα και στη συνέχεια (13′) με τον Φλόρες, αλλά το Εκουαδόρ επέστρεψε.

Μείωσε με τον Βαλένσια στο 39′ και ο Μπολάνιος ισοφάρισε στο 47ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για το Εκουαδόρ, μετά εκείνη της πρεμιέρας με τη Βραζιλία. Οι συνθέσεις:

ΕΚΟΥΑΔΟΡ (Κιντέρος): Αλεσάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες (46′ Χάιμε Αγιοβί), Ατσιλιέρ, Αρτούρο Μίνα, Ουάλτερ Αγιοβί, Γκρουέσο, Νομπόα, Αντόνιο Βαλένσια, Μπολάνιος (62′ Φιδέλ Μαρτίνες), Μοντέρο (88′ Κασάρες), Ενέρ Βαλένσια

ΠΕΡΟΥ (Γκαρέκα): Γκαλέσε, Ρεβορέδο, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Βίλτσες(73′ Ρουίντιας), Φλόρες (79′ Γιοτούν), Κουέβα, Όμπεργκ (50′ Πόλο), Γκερέρο.

Βαθμολογία
(Σε 2 αγώνες)

1. Βραζιλία 4

2. Περού 4

3. Εκουαδόρ 2

4. Αϊτή 0

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*