Home / Άλλα Σπόρ / Πρωτιά για την ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Πρωτιά για την ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Την πρώτη θέση στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» κατέκτησε η ΑΕΚ, που επικράτησε με 30-23 της Ραμάτ Άσον από το Ισραήλ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, βγάζοντας εντυπωσιακές άμυνες και το σκορ να είναι πολύ κοντά με την συμπλήρωση 10 λεπτών (6-4). Στη συνέχεια η ΑΕΚ κατάφερε κρατήσει την διαφορά των δύο τερμάτων, περιορίζοντας το παιχνίδι των ισραηλινών. Ωστόσο, στα τελευταία δύο λεπτά, ένα λάθος από την πλευρά της «Ένωσης» διαμόρφωσε το τελικό 14-13 του ημιχρόνου.



Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στα πρώτα 10 λεπτά (17-17), με την ΑΕΚ από εκείνο το σημείο και μετά να πατάει το γκάζι και να κρατάει στο πρώτο τέταρτο την διαφορά στα δύο τέρματα (21-19). Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα η διαφορά είχε ανέβει στο +4 (26-22), με την «Ένωση» εν τέλει να παίρνει τη νίκη με 30-23.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ομάδας του «δικεφάλου», Σταμάτη Παπασταμάτη. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κροάτης αριστερός ίντερ Στίπε Μαντάλινιτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*