Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προχωράει του εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Προχωράει του εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός εξτρέμ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας προχωράει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένους υποψήφιους στόχους και συζητούν μαζί τους ή με τους μάνατζέρ τους, ούτως ώστε να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Πέντρο Μαρτίνς ο «εκλεκτός» να στου Ρέντη στις 16 Ιουνίου.

Στην Τουρκία επιμένουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Φατίχ Καραγκιουμριούκ για τον Αλασάν Ενταό. Η πρόταση, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα γειτονικά ρεπορτάζ, είναι φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, οι πρωταθλητές Ελλάδας τηρούν σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και για τις υπόλοιπες που υπάρχει κινητικότητα από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή, στη λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Κέβιν Ζορζ Ενκουντού της Μπεσίκτας, αλλά εκείνος που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας για το μέλλον του Γάλλου ακραίου επιθετικού.

Μία ακόμα υπόθεση που είναι στα υπ’ όψιν είναι ο Ντενίς Μπουανγκά. Ο Γκαμπονέζος άσος της Σεντ Ετιέν έχει προταθεί, αρέσει και δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Παράλληλα, στο προσκήνιο επανέρχεται εκ νέου η περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ανήκει στη Μονακό και οι Μονεγάσκοι φέρονται να μην επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία πρώτη επαφή, θέλοντας να μάθουν τις προθέσεις του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*