Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το Σάββατο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα μείνει μέχρι τις 20 Ιουνίου που έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Μαζί του θα έρθουν και οι επτά συνεργάτες του (Μπάτσι, Κωνσταντινίδης, Σπαταφόρα, Καστορίνα, Τσονάκας, Μορέιρα και Τσιτσιρίδης), όμως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες για τον «Δικέφαλο του Βορρά» τη νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την έλευση του Λουτσέσκου παίρνει μπρος ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο 52χρονος κόουτς φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει τα «θέλω» του σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Αυτά αφορούν την απόκτηση δύο μπακ-χαφ, ενός χαφ, δύο εξτρέμ και ενός σέντερ φορ.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Πέρα από τις μεταγραφές, είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και μία λίστα από παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις κατηγορίες: εκείνοι που μένουν, εκείνοι που τους ζητήθηκε να βρουν ομάδα και εκείνοι που είναι κάπου στη μέση (που θα τους τσεκάρει ο προπονητής).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*