Home / Tennis / Πλήρωσε τα λάθη της και έμεινε εκτός τελικού στο Λινζ η Σάκκαρη

Πλήρωσε τα λάθη της και έμεινε εκτός τελικού στο Λινζ η Σάκκαρη

Ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 4-6) από την Μάρτιτς και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Λινζ της Αυστρίας η Μαρία Σάκκαρη.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 1-0 σετ, στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια έχασε τη συγκέντρωσή της και έδωσε το δικαίωμα στην Μάρτιτς να επιστρέψει και τελικά να πάρει την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη τα πολλά αβίαστα λάθη της αντιπάλου της.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έκανε το 1-0 χάνοντας μόλις έναν πόντο και αφού «άγγιξε» το break στο δεύτερο game, έκανε το 2-1, γλυτώνοντας από τρία break point. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έφτασε πολύ κοντά στο break για το 4-2, αλλά η Μάρτιτς άντεξε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, με τη Σάκκαρη να κάνει τελικά το break για το 5-3 και να παίρνει το επόμενο game, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έχασε τη συγκέντρωσή της, με την αντίπαλό της να εκμεταλλεύεται τα πολλά αβίαστα λάθη της και να κάνει δύο break, για το υπέρ της 4-0. Καμία από τις δύο δεν κατάφερε να διατηρήσει το σερβίς της σα τρία επόμενα game, με την Κροάτισσα να προηγείται με 5-2, πριν ισοφαρίσει τελικά σε 1-1 σετ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*