Home / Άλλα Σπόρ / Τσίριτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν»

Τσίριτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν»

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς τόνισε πως πρέπει στον Ολυμπιακό να ξαναδούν το ματς με τη Ματαρό και θεωρεί πως δεν έβγαλαν ενέργεια στην επίθεση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ματαρό. Εμείς, κάναμε πολλά λάθη. Το παίρνω πάνω μου, αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν θέλω να βλέπω τα κεφάλια κάτω, θα αναλύσουμε τι συνέβη. Δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεσή μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να νικήσουμε. Μπορούμε, όμως, στην Ισπανία να το “γυρίσουμε” και να περάσουμε».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ άσχημα, πρώτα επιθετικά. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρώμε γκολ στην άμυνα. Η επίθεση δεν έβγαινε καθόλου, πήρε το προβάδισμα η Ματαρό. Είναι κάτι που εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει, γιατί σχεδόν πάντα ήμασταν μπροστά ή κοντά στο σκορ, οπότε σίγουρα βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, τα δύο γκολ δεν λένε κάτι, έχουμε ρεβάνς στις 25/2, φυσικά και θα το παλέψουμε, το ξέρουμε ότι μπορούμε και θα δώσουμε το 100% εκεί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*