Home / Ομάδες / Πιο μπροστά η Τσέλσι για Μανωλά

Πιο μπροστά η Τσέλσι για Μανωλά

Η Τσέλσι προβάλλει ως φαβορί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις του διεθνούς στόπερ με τη Ρόμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το μέλλον του Κώστα Μανωλά.

Ο διεθνής στόπερ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, δεν τα βρήκε με τη Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του και επανέρχεται το σενάριο της αποχώρησής του από τους «τζιαλορόσι».

Πρόθεση των Ρωμαίων ήταν να «δέσουν» για περισσότερα χρόνια τον Έλληνα αμυντικό, χωρίς όμως να του προσφέρουν παράλληλα περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Αυτό είναι κάτι που δεν άρεσε στον 26χρονο παίκτη και οι διαπραγματεύσεις του με την ιταλική ομάδα έχουν «παγώσει».

Ενήμερος για τις εξελίξεις στην υπόθεση, λόγω και της καταγωγής του, εμφανίζεται ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στο παρελθόν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια τον Μανωλά, στον οποίο ετοιμάζεται να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο (φήμες κάνουν λόγο για 4 εκατ. ευρώ ετησίως) και τη διοίκηση της Τσέλσι να είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση που ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κερδισμένος θα είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πάρει το 10-15% της ενδεχόμενης μεταγραφής του διεθνούς άσου σε οποιαδήποτε ομάδα.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*