Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Πετρίδης: «Δεν φεύγει ο Αγγελόπουλος, αλλά ίσως αλλάξει φιλοσοφία»

Πετρίδης: «Δεν φεύγει ο Αγγελόπουλος, αλλά ίσως αλλάξει φιλοσοφία»

Για το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ και τη σημερινή προπόνηση μετά τη κουβέντα που είχαν παίκτες και Μάκης Αγγελόπουλος χθες, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ της μπασκετικής ΑΕΚ, η κατάσταση δείχνει πως εξομαλύνθηκε, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν σκοπεύει να αποχωρήσει, αντιθέτως ίσως επιλέξει από του χρόνου να βάλει «συμπαίκτες» στην ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης:



Το κλίμα από το Λαύριο: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν τεταμένη η κατάσταση. Μετά το ματς επικρατούσε μια αναταραχή στα αποδυτήρια με αφορμή τις ενστάσεις. Οι άνθρωποι του Λαυρίου προσπαθούσαν να ηρεμίσουν του φιλάθλους.

Υπήρξε μια ωραία στιγμή στο τέλος, με τους φίλους τους Λαυρίου να χειροκροτεί τους παίκτες του Προμηθέα κατά την αποχώρησή τους. Ο Σερέλης προσπαθούσε να ηρεμίσει τους μεν και τους δε.

Ήταν μια σειρά που και οι δύο ομάδες είχαν τα παράπονά τους. Το Λαύριο για το δεύτερο παιχνίδι, ο Προμηθέας για το πέμπτο ματς».

Για την προπόνηση στην ΑΕΚ: «Δεν συμμετέχουν οι Μέικον, Μόουσες και Μορέιρα. Ο Μόουσες επικαλέστηκε το πρόβλημα που είχε και δεν πήγε. Το θέμα δείχνει να εξομαλύνετε η κατάσταση, με την ομάδα να μπαίνει και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων. Έπειτα από την παρέμβαση του Μάκη Αγγελόπουλου χθες, είχε βελτιωθεί η κατάσταση και οι παίκτες είπαν να κατέβουν στους μικρούς τελικούς, ειδικά οι Έλληνες. Από εδώ και πέρα να δούμε ποιοι ξένοι θα είναι παρόντες για τους μικρούς τελικούς».

Για το μέλλον της ΑΕΚ και τη δήλωση του Αγγελόπουλου: «Υπάρχουν σκέψεις για να υπάρξει είσοδος «συμπαικτών» στην ομάδα. Γιατί και ο κ. Αγγελόπουλος πέρασε μια δύσκολη κατάσταση, για αυτό και πήγαν πίσω οι πληρωμές των παικτών. Τώρα το τί θα γίνει είναι ένα ερώτημα που απασχολεί όλους στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν Πρέπει να βρεθεί λύση με την εξόφληση των συμβολαίων των παικτών και με τα BAN ώστε να γίνουν το καλοκαίρι μεταγραφές. Είναι ένα καλοκαίρι που η ΑΕΚ μόνο θα πληρώνει.

Θεωρώ ότι το γεγονός τις αποτυχίας των στόχων, έβαλε ένα λιθαράκι σε όλο το κλίμα που επικρατεί. Ίσως αλλάξει πολιτική ο Μάκης Αγγελόπουλος. Δεν θεωρώ πως θα τα παρατήσει. Ίσως αλλάξει τον τρόπο που θα διοικείται η ομάδα, ίσως μπουν μέτοχοι. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν και θα ανακοινωθούν στο τέλος της σεζόν».



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*