Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ζέρβας: «Ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά οι στόχοι του Ολυμπιακού»

Ζέρβας: «Ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά οι στόχοι του Ολυμπιακού»

Στα μεταγραφικά ζητήματα που θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σύντομα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ερωτηθείς αν ενδιαφέρουν κάποιοι παίκτες του Προμηθέα ή του Λαυρίου τους Πειραιώτες, τόνισε: «Σίγουρα ενδιαφέρουν και παρακολουθούνται κάποια παιδιά, στην κορυφή είναι ο Λούτζης (του Προμηθέα) που μπορεί να αποχωρήσει με μικρό μπάι άουτ. Δεν έχει κλείσει όμως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως ακούγεται. Είναι συνυφασμένη η περίπτωσή του με το αν ο Ολυμπιακός θα ανέβει στην Α1. Και ο Γκραντ είναι ένας από αυτούς που κοιτάει. Και ο Κάρτερ και ο Ντιαλό, αλλά δεν θα στηριχθεί πάνω τους την επόμενη σεζόν».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «Έχει καθυστερήσει πράγματα γιατί είναι τα πράγματα στον αέρα. Είναι μία εβδομάδα που περιμέναμε να γίνει κάτι. Αλλά το πένθος δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα έχουμε τις απαντήσεις. Δεν ισχύει ότι ο Λόιντ έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Και ο Γουίλιαμς-Γκος απασχολεί. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία μικρή υπέρβαση, δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*