Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παρελθόν από την Ξάνθη Καπετάνος και Καρυπίδης

Παρελθόν από την Ξάνθη Καπετάνος και Καρυπίδης

Έμειναν ελεύθεροι

Αθήνα
Ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με την Σκόντα Ξάνθη δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας και έμειναν ελεύθεροι από την ακριτική ομάδα. Πρόκειται για τους Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο, τους οποίους η ΠΑΕ ευχαριστεί με ανακοίνωση της ως εξής:

«Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο για την προσφορά τους στην ομάδα μας, για την μεγάλη τους συμβολή κατά την περσινή σεζόν στη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης για το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους όλο το διάστημα της συνεργασίας μας. Τους εύχεται δε, κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Στον αγωνιστικό τομέα και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 20άδα που επέλεξε για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Δεμένικος, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ζώτος, Φλίσκας, Γούτας, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Κώστας, Βασιλακάκης, Μπουνταγκίδης, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ορφανίδης, Σκούρτης, Κρίστοφερ, Μελισσόπουλος και Φασίδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*