Δίπλα στους παίκτες του Μάρκο Νίκολιτς στέκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.
Η Original καλεί τους φίλους της Ένωσης στην αυριανή προπόνηση στις 16:30 που θα είναι ανοικτή για να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας πριν τον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.
Η Original στην ανακοίνωσή της επισημαίνει μάλιστα ότι «αυτή είναι η ώρα για την πιο μεγάλη στήριξη», μία ημέρα μετά την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με την πρόκριση.
Αναλυτικά αναφέρει…
«Η Ιστορική βδομάδα συνεχίζεται!
Μετά την πρόκριση της Βασίλισσας, μετά την χθεσινή Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ΑΕΚ που μας έκανε περήφανους με την παρουσία της ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για να πάρουμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Τώρα είναι η ώρα για την πιο μεγάλη μας στήριξη!
Αύριο Σάββατο στις 16:30 γεμίζουμε τη Φιλαδέλφεια στην ανοιχτή προπόνηση.
Η ORIGINAL 21 καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα!
Γιατί η Δική μας ΑΕΚ, ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
ORIGINAL 21 – 1982
Εμείς απλά συνεχίζουμε!»…
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις