Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Παπαδάκης: «Να κάνουμε κατάθεση ψυχής κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Παπαδάκης: «Να κάνουμε κατάθεση ψυχής κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (5/3, 20:00) αναφέρθηκε ο γκαρντ του Ηρακλή, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, που τόνισε ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι στενάχωρο, που αφορά έμμεσα όλους μας, τον πόλεμο, μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Είμαστε όλοι στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ευχόμαστε σύντομα να σταματήσει αυτό το μαρτύριο.

Οι σκέψεις μας, όμως, πρέπει να γυρνάνε στα καλά και στα θετικά. Γι’ αυτό και θα ήθελα να αναφερθώ στην Εθνική μας ομάδα, η οποία μάς έδωσε μεγάλη χαρά, με τις δυο πολύ σημαντικές νίκες επί της Τουρκίας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας.

Σε ό,τι αφορά τα δικά μας, παίζουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα, με πολύ έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητες αυτών των ντέρμπι.

Για εμάς, ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός, τόσο βαθμολογικά όσο και για την ψυχολογία της ομάδας μας. Θα παρουσιαστούμε αλλαγμένοι, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, όμως, αυτό δεν είναι δικαιολογία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όλα τα παιδιά στην ομάδα ξέρουν τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και για τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ και με την ώθηση, που θα μας δώσει ο κόσμος μας, να είμαστε αυτοί, με τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτά τα παιχνίδια, τα κερδίζει αυτός, που τα θέλει περισσότερο.

Τα λέμε την επόμενη φορά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*