Home / Άλλα Σπόρ / Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην στα 20 χλμ. Γυναικών!

Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην στα 20 χλμ. Γυναικών!

Μία ακόμη σπουδαία ημέρα έζησε σήμερα το ελληνικό βάδην χάρη στις εμφανίσεις των Ελληνίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μουσκάτ του Ομάν. Σε μια διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, αλλά και εξαιτίας της απαιτητικής διαδρομής που είχε πολλές υψομετρικές διαφορές, οι αθλήτριες κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγους μόλις μήνες από την όγδοη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην έκτη θέση σήμερα στα 20χλμ. με 1.34.54 πετυχαίνοντας εξαρχής το ζητούμενο, που ήταν μια θέση ψηλά στην κατάταξη ανεξάρτητα με την επίδοση.

Η αθλήτρια μετά το 4ο χιλιόμετρο μπήκε στα προπορευόμενα γκρουπ κι έμεινε εκεί μέχρι το τέλος κερδίζοντας μάλιστα στα τελευταία χιλιόμετρα δύο θέσεις. Η αθλήτρια του Ναπολέοντας Κεφαλόπουλου όχι μόνο επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, αλλά εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της προκειμένου να φέρει το ανάλογο αποτέλεσμα. Η Ντρισμπιώτη αποτελεί πλέον ένα από τα δυνατά ονόματα στο βάδην παγκοσμίως και αναμένεται και στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κυριακής Φιλτισάκου, που αποτελεί το νέο αίμα στο αγώνισμα. Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να ανταπεξέλθει στο απόλυτο στις συνθήκες και να τερματίσει στην 11η θέση με 1.38.53. Η Φιλτισάκου σε κάθε της αγώνα δείχνει πως διαθέτει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία στο αγώνισμα. Η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στην 13η θέση με 1.40.01 και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από τη σημερινή της εμφάνιση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*