Home / Άλλα Σπόρ / ΠΑΟΚ: Ενίσχυση με Λαδάκη στο χάντμπολ

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση με Λαδάκη στο χάντμπολ

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μανώλη Λαδάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Γεννημένος στις 21/08/1996, ο Μανώλης Λαδάκης αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 197cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της Ελλάδας τη σεζόν 2015-16, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, στον οποίο παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, 2016-17, δημιουργώντας και τις πρώτες του παραστάσεις στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στο EHF Challenge Cup.

Η σεζόν 2017-18 τον βρήκε με την φανέλα του ΓΑΣ Καματερού, για να μεταγραφεί την επόμενη χρονιά 2018-19 στον Άρη Νίκαιας. Στον Άρη Νίκαιας παρέμεινε και την σεζόν 2019-20, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Η σεζόν 2020-21 ήταν ιδιαίτερη στην καριέρα του, καθώς έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, πηγαίνοντας στην Ιταλία για λογαριασμό της Κινγκόλι. Στην Κινγκόλι είχε μία γεμάτη σεζόν, πετυχαίνοντας 181 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, παρέμεινε και πάλι κάτοικος Ιταλίας, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπόζεν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μανώλης Λαδάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και με σκληρή δουλειά, θα κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ο κόσμος θα είναι μία σημαντική βοήθεια για εμάς, και τους περιμένω στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*