Home / Stoiximan Super League / Παναθηναϊκός: Ο διπλός στόχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Ο διπλός στόχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αντίστροφα μετρούν όλοι στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τους πράσινους να φουλάρουν από σήμερα για το παιχνίδι στο Φάληρο. Τις δυο τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του στο κομμάτι της τακτικής με το «τριφύλλι» να έχει ένα διπλό στόχο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη συνολική αμυντική συμπεριφορά. Ο Σέρβος προπονητής θέλει να μπλοκάρει τα ατού του Ολυμπιακού, να θωρακίσει τα μετόπισθεν, γνωρίζοντας ότι αν αυτό συμβεί η ομάδα του θα έχει αυξημένες πιθανότητες να φτάσει σε αυτό που θέλει. Ο δεύτερος αφορά τους χώρους που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα. Ο Σέρβος προπονητής θεωρεί ότι θα υπάρξουν τέτοιοι και θέλει να χτυπήσει σε αυτό, δουλεύοντας αρκετά στον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί σε τέτοιες καταστάσεις η ομάδας του.

Ο Κλέϊνχέιλσερ αναμένεται να μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στην αποστολή. Διαθέσιμος είναι ο Μάγκνουσον που κάνει κανονικά προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*