Home / Ομάδες / Παλότα: «Μόνο ο Ολυμπιακός πιέζει κάθε μέρα για την πώληση του Μανωλά»

Παλότα: «Μόνο ο Ολυμπιακός πιέζει κάθε μέρα για την πώληση του Μανωλά»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν παραχωρεί τον Κώστα Μανωλά και τονίζοντας ότι μόνο ο Ολυμπιακός πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Έξαλλος παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου ο Τζέιμς Παλότα, όταν κλήθηκε να απαντήσει για ακόμα μία φορά αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσέλσι και άλλων αγγλικών συλλόγων.

Ο πρόεδρος της Ρόμα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Έλληνας σέντερ μπακ και αποκάλυψε ότι ο μόνο ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πιέζει να παραχωρηθεί ο παίκτης για να έχει οικονομικό όφελος από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί.

«Γιατί δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του; Έχει συμβόλαιο! Μόνο ο Ολυμπιακός μας πιέζει κάθε μέρα για αυτή την ιστορία, γιατί αν τον πουλήσουμε, θα έχει σημαντικό ποσοστό κέρδους. Η Τσέλσι είναι απλά μια φήμη. Είναι χαρούμενος ο Μανωλάς και ούτε έχει ζητήσει αύξηση, όπως έχει γραφτεί».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μανωλάς θα έχει άμεσα ένα κρίσιμο ραντεβού με τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, τόσο για να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του, αλλά και για να αναλυθεί στον παίκτη το project που υπάρχει στη Ρόμα για την ερχόμενη σεζόν, μετά την παραχώρηση του Πιάνιτς.

Ο πρόεδρος των Ρωμαίων πρόσθεσε παράλληλα:

«Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά η άμυνά μας πρέπει να βελτιωθεί. Λυπάμαι που έφυγε ο Πιάνιτς, αλλά βγήκαμε στην αγορά και πήραμε κι άλλους παίκτες. Περιμένω σπουδαία πράγματα. Δεν έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά, παρά μόνο μερικές προσθήκες που έχουμε ήδη στα κεφάλια μας»

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*