Home / Μπάσκετ / «Πάτησε» Αθήνα ο Σον Τζέιμς για λογαριασμό του Ολυμπιακού

«Πάτησε» Αθήνα ο Σον Τζέιμς για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Αθήνα
Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σον Τζέιμς, ο Αμερικανός σέντερ που εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και περάσει επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις, ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν.

Ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πλήρωσαν το μικρό «buy-out» (20.000 ευρώ) στους Βάσκους για να αποκτήσουν την ελευθερία του παίκτη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε στο πρόσωπο του Τζέιμς τον αντικαταστάτη του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ και πλέον όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Ο Τζέιμς πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το διάστημα 2011-2014, μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε στη μέση και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση τον Ιανουάριο του 2014, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αλλά φέτος στο Μπιλμπάο βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό. Μοναδικός τραυματισμός του ήταν ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με τον ισπανικό σύλλογο.

Στα έξι πρώτα παιχνίδια της ομάδας φέτος στο EuroCup μετρoύσε 9.5 πόντους (55.2%δ, 71.4%β), 6 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και 2.5 μπλοκ ανά αγώνα.
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*