Home / Άλλα Σπόρ / Πάει Ισπανία η Ντρισμπιώτη

Πάει Ισπανία η Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα έχει την ευκαιρία στο μίτινγκ στίβου της Μαδρίτης για έναν δυνατό αγώνα και για να προσπαθήσει να σημειώσει ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να ‘κυνηγήσω’ έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως, αν δεν έχει πολύ ζέστη, θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι μια καλή προπόνηση, ενόψει του Ευρωπαϊκού Ομάδων στο Ποντεμπράντι», τόνισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 20 και 35 χιλιόμετρα.

Η Ντρισμπιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην με 1.28.12, ενώ στις 11 Μαρτίου ήταν πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα σην ίδια απόσταση με 1.29.56.

«Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Κι αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ», κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Ντρισμπιώτη θα αναχωρήσει για την Ισπανία την ερχόμενη Παρασκευή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*