Home / Stoiximan Super League / Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν ο Σωτηρίου.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σωτηρίου ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης, της οποίας τη φανέλα φοράει από το 2018 και μάλιστα είναι μέσα στην τριάδα των τριών πιο παλαιών ποδοσφαιριστών μαζί με Νέιρα και Μεγιάδο.

Με την ανανέωση του Σωτηρίου κλείνει ο πρώτος κύκλος ανανεώσεων (είχαν ανανεώσει Μαρινάκης και Γιαννούλης). Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τρεις παίκτες τους οποίους ήθελε και τη νέα σεζόν ο Βάλντας Νταμπράουσκας για αγωνιστικούς και μη λόγους.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σωτηρίου, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ετοιμάζεται να διανύσει την έκτη αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, μαζί με τους Juan Neira & Miguel Mellado αποτελούν την τριάδα των πιο «παλιών» ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε 57 αναμετρήσεις.

Ήταν «παρών» σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την σεζόν 2020-21, μετά από διάστημα 20 ετών.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*