Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο προπονητής της εξέδρας: Άρης χωρίς φαντασία και δημιουργία, τα… άκουσε από την κερκίδα

Ο προπονητής της εξέδρας: Άρης χωρίς φαντασία και δημιουργία, τα… άκουσε από την κερκίδα

Ο Απόλλων Σμύρνης κράτησε στο μηδέν (0-0) τον Άρη, μένοντας όρθιος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πήρε εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Την ίδια ώρα, οι «κίτρινοι» απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους σε ένα ματς που δεν δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το «Χ».

Χωρίς φαντασία και δημιουργία… όπως με τον ΟΦΗ: Ματς-καρμπόν με αυτό κόντρα στον ΟΦΗ ήταν αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Άρη. Η μόνη διαφορά, ότι σε αυτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν. Μόλις δύο καλές εμφανίσεις σε όλο το παιχνίδι, απειλώντας στο 4ο λεπτό με το τετ-α-τετ του Καμαρά που έβγαλε εντυπωσιακά ο Κότσαρης, αλλά και στο 90’+2’ με τον Μάνο που δεν βρήκε στόχο. Έλειψε η φαντασία, η δημιουργία, με τους μεσοεπιθετικούς να μην μπορούν να φτιάξουν φάσεις και να απειλήσουν.

Δεν πήρε βοήθειες από τον πάγκο, αλλά ο Μάντζιος έχει ελαφρυντικά: Ο Άκης Μάντζιος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο με τις αλλαγές του, αφού στάθηκε και άτυχος με την αλλαγή του Άλι, με τον Ιρακινό να αποχωρεί λίγο μετά την είσοδό του με πρόβλημα. Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμών πριν το παιχνίδι, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Έπεσε… γιούχα: Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο φινάλε του αγώνα. Προφανώς και οι οπαδοί των «κίτρινων» ήταν απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας τους, που παρότι αύξησε κατά πολύ το μπάτζετ, δεν έχει αποδώσει ακόμη καλό ποδόσφαιρο.

Ο Άλβες ήταν… βράχος: Τ ο καλύτερό του ματς με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο πολύπειρος Πορτογάλος στόπερ! Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, με τρομερές τοποθετήσεις και εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να απειλήσουν! Απλά, τρομερός!

Ο Φέστα βραχυκύκλωσε τον Άρη: Ο Ιταλός τεχνικός έχει αρχίσει να αλλάζει τον Απόλλωνα, φτιάχνοντας κυρίως την άμυνά του. Βασικός λόγος για να συμβεί αυτό αλλά και για να… βραχυκυκλώσει τους παίκτες του Άρη, ήταν ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε τις γραμμές της κοντά, έβγαλε πάθος και με την τετράδα στην ευθεία στα χαφ, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*