Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ιωνικός-Λαμία: Να κρατήσει απόρθητη την έδρα ο ένας, να πάρει επιτέλους νίκη ο άλλος

Ιωνικός-Λαμία: Να κρατήσει απόρθητη την έδρα ο ένας, να πάρει επιτέλους νίκη ο άλλος

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας και να κερδίσει βαθμούς με τους οποίους θα εδραιωθεί τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία στη Νίκαια (3/10, 20:30, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr, Cosmote Sports), την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν οτιδήποτε από το ματς.

Από τη μια, οι «νεοφώτιστοι» αποτελούν ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα και εντυπωσιάζουν με την μαχητικότητά τους. Με πρωταρχικό στόχο τη σωτηρία, οι τρεις βαθμοί απέναντι στους Φθιωτούς θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα και με όπλο τον κόσμο τους, πάνε για μια ακόμα εντός έδρας νίκη. Μοναδική απουσία, ο Ρεϊνάλντο Λένις.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Βόλο, ενώ προέρχονται από τον πρώτο τους βαθμό κόντρα στον δυνατό Παναιτωλικό και πάνε στη Νίκαια για το καλύτερο δυνατό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει τους Ελευθεριάδη, Τζανετόπουλο, Γκέντσογλου, Τζανδάρη και Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

Αναλυτικά, η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός) 4-2-3-1: Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλσιο – Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ – Τουράμ.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) 4-2-3-1: Σαράνοφ – Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Μαρτίνες – Νούνιες, Τρούμπουλος – Τιρόνε – Μανούσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*