Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Πάμπλο Γκαρσία… παρουσίασε τη νέα φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία… παρουσίασε τη νέα φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

DNA ΠΑΟΚ από γενιά σε γενιά

Θεσσαλονίκη
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω των λογαριασμών της στα social media έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα σχέδια που θα έχουν οι φανέλες της νέας σεζόν, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι το κεντρικό πρόσωπο στο βίντεο που ετοίμασε. Ο «Δικέφαλος» στη χρονιά που γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, διάλεξε τον απόλυτα εμβληματικό ποδοσφαιριστή που έγινε αποδεκτός από το σύνολο του κόσμου του όσο κανένας άλλος για να παρουσιάσει τη νέα φανέλα και όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «το DNA του ΠΑΟΚ περνά από γενιά σε γενιά».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«90 χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΟΚ, το πάθος και η αγάπη για την ομάδα δεν έχουν αλλοιωθεί στο ελάχιστο. Αντιθέτως, μεγαλώνουν μέρα με την μέρα. Το παρελθόν αποτελεί οδηγό για το μέλλον και το ξεχωριστό DNA του ΠΑΟΚ περνά από γενιά σε γενιά.

Ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι του συλλόγου που ενώνεται με τους παίκτες που τίμησαν και τιμούν την ασπρόμαυρη φανέλα και μαζί συνθέτουν το συνολικό μωσαϊκό της ομάδας.

Μια ιδιαίτερη σχέση που συμβολίζεται στην – για πρώτη φορά ψηφιακή – παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2016-17».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*