Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Αστέρας ανέτρεψε το 0-1 της Καλλονής με τρία γκολ στην επανάληψη

Ο Αστέρας ανέτρεψε το 0-1 της Καλλονής με τρία γκολ στην επανάληψη

Τρίπολη
Ένα καλό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να επικρατήσει 3-1 της Καλλονής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τα γκολ του Ιγκλέσιας (52′ και 61′) και του Γιάννου (57′) ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχαν πάρει οι ουραγοί της βαθμολογίας με πέναλτι του Μανούσου (41′) και έκριναν το παιχνίδι, καθώς μάλιστα οι νησιώτες έμειναν με δέκα παίκτες από το 63′, λόγω αποβολής του Ελλακόπουλου.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Τορμένα και αποβολής του Ζησόπουλου στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με τις γρήγορες αντεπιθέσεις της και στο πρώτο 20λεπτο πλησίασε δύο φορές το γκολ, πρώτα με σουτ του Μανούσου που απέκρουσε ο Μπαντής (4΄) και στη συνέχεια με κοντινό σουτ του Γουερέ στο δοκάρι, μετά από ασταθή επέμβαση του Μπαντή (17΄).

Μετά το 20′ ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε στο 31′, όμως ο Νίκο Φερνάντες δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Δαύκου. Σε ακόμη μία αντεπίθεσή της Καλλονής, όμως, ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι από τον Ζησόπουλο και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ στο 41′. Ο σκόρερ έφτασε κοντά στο 0-2 στο 45′, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντής.

Σε αντίθεση με το ξεκίνημα του ματς, η ομάδα της Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά στο β΄ ημίχρονο και «γύρισε» το ματς σε λίγα λεπτά. Αφού αρχικά απείλησε με τον Λούι στο 47΄, ισοφάρισε στο 52΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας μετά από σέντρα του Μπερτόλιο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κουρμπέλης σήκωσε τη μπάλα και ο Στανισάβλιεβιτς με κεφαλιά-πάσα έστρωσε στον Γιάννου, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 13ο φετινό του τέρμα.

Ο Τσαμπούρης προσπάθησε να «απαντήσει» στο 60′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που απέκρουσε ωραία ο Μπαντής, και ένα λεπτό αργότερα, μετά από φάση διαρκείας, ο Ιγκλέσιας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-1. Η αποβολή του Ελλακόπουλου στο 63΄ στέρησε από την Καλλονή κάθε δυνατότητα αντίδρασης και ο Αστέρας κράτησε εύκολα τη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Να σημειωθεί ότι ο Έντερσον Τορμένα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 83′, τραυματίστηκε αμέσως μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ζησόπουλος, με συνέπεια ο Αστέρας να ολοκληρώσει το ματς με εννέα παίκτες (αφού ο Βεργέτης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του).

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθήνας)

Κίτρινες: Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν – Ελλακόπουλος

Κόκκινες: Ζησόπουλος (90+1′, 2η κίτρινη) – Ελλακόπουλος (63′, 2η κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λουί, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (83΄ Τορμένα), Στανισάβλιεβιτς (59΄ Μάσα), Φούντας, Νίκο Φερνάντες (46΄ Μπερτόλιο), Γιάννου.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Γεωργίου, Γουερέ (69΄ Γιουκαρής), Μανούσος (88΄ Κάρλσον), Μάρκοβιτς (74΄ Μπραούλιο).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*