Home / Stoiximan Super League / ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Ραντεβού στα…. καπάκια, με τους Βοιωτούς να συνεχίζουν να «καίγονται»

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Ραντεβού στα…. καπάκια, με τους Βοιωτούς να συνεχίζουν να «καίγονται»

Αρχίζουν από… εκεί που το άφησαν! Οι ΟΦΗ και Λεβαδειακός αναμετρώνται το απόγευμα του Σαββάτου (18/3, 17:30) στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά για την πρεμιέρα των Playouts. Έξι μέρες μετά την τελευταία τους συνάντηση, στη Λιβαδειά για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

H τελευταία αυτή αναμέτρηση των δύο ομάδων βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία επικράτησε 2-0 (πρώτη νίκη μετά από 10 διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες στο πρωτάθλημα) ούσα ανώτερη αλλά και τιμωρώντας τα λάθη των Κρητικών. Ένα αποτέλεσμα που δεν την ξεκόλλησε μεν από την τελευταία θέση, αλλά της έδωσε σημαντική «ανάσα». Το σύνολο του Γιάννη Πετράκη έχει 17 πόντους όσους και η προτελευταία Λαμία, με τον Ιωνικό να βρίσκεται στο +1.

Ο ΟΦΗ με 26 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση (3η των playouts). Σαφώς και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει, ωστόσο θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και στο μίνι πρωτάθλημα, με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν. Επίσης, επιθυμεί να αρχίσει να παίρνει νίκες και στο «Γεντί Κουλέ», όπου τη φετινή σεζόν μετρά μόλις δύο «τρίποντα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κρητικοί μετρούν την επιστριφή του Νέιρα. Ωστόσο, εκτός έμειναν οι Τοράλ, Φελίπε, Γρίβας, Σηφάκης, Γιαννούλης, Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης. Από την άλλη, για τον Λεβαδειακό θα απουσιάσουν οι Σακό, Λούα Λούα και Βρακάς.



Πιθανές συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης – Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Θοράριρσον – Μπάκιτς – Νέιρα, Ντίκο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Βινίσιους, Παζ – Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Χάμοντ, Παναγιώτου – Γιαννιώτας, Γερεμέγιεφ.

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Βοηθοί: Ψαρρής και Τριανταφύλλου

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Γκορτσίλας και Νικολαΐδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*