Home / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Οριστικά με 5 ομίλους των 14 ομάδων η Γ’ Εθνική – Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Οριστικά με 5 ομίλους των 14 ομάδων η Γ’ Εθνική – Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

Έχουμε… λευκό καπνό!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η -πολύπαθη- Γ’ Εθνική θα πραγματοποιηθεί με πέντε ομίλους των 14 ομάδων οριστικά, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου!

Θυμίζουμε, το πλάνο αρχικά ήταν για τέσσερις ομίλους, αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με πέντε, ενώ η άνοδος θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα των πέντε πρωταθλητών της κανονικής διάρκειας και από εκεί θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι.

Η πρόταση για έξι ομίλους απορρίφθηκε, επειδή θα υπήρχαν όμιλοι με 11 ομάδες.

Ο συνολικός αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος είναι 70 εν αναμονή και της οριστικής απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή του Πανδραμαϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

– Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*