Home / Ευρώπη / Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα με Πολκοβίτσε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα με Πολκοβίτσε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Μετά την άνετη νίκη (103-63) επί των Εσπερίδων Καλλιθέας στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη.

Την Τετάρτη (2/11) στις 18:00 (Live Streaming: FIBA TV/EuroLeague Women) οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την Πολκόβιτσε στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την πρεμιέρα στη Γαλλία κόντρα στην Μπουρζ, δίνουν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα τους και θέλουν κόντρα στην πολωνική ομάδα, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων του θεσμού.

H Εβίνα Σταμάτη για το ματς, «η Πολκόβιτσε είναι μια δυνατή ομάδα, με εμπειρία στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και αυτό θα διεκδικήσουμε και αύριο. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι ο κόσμος μας εκεί, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι».

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Οι φίλαθλοι θα εισέρχονται μόνο από την είσοδο των VIP.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*