Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πού παίζουν πριν τα ντέρμπι της Α1

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πού παίζουν πριν τα ντέρμπι της Α1

Τη δέκατη αγωνιστική, πιθανότατα τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι για την Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» τρεις μέρες νωρίτερα θα υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/11) και αμέσως μετά θα πηγαίνουν στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσουν την Αρμάνι (26/11). Οι «πράσινοι» πριν το πρώτο ντέρμπι θα έχουν ταξίδι στο Μόναχο για το ματς με την Μπάγερν (18/11) και μια εβδομάδα μετά θα φιλοξενούν τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το ματς του δευτέρου γύρου πηγαίνει για τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Θα έχει προηγηθεί διαβολοβδομάδα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπάγερν (22/3) και να ταξιδεύει στο μακρινό Καζάν για να παίξει με την Ούνιξ (24/3), ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει διπλή αποστολή στη Γαλλία για να παίξει με Μονακό (23/3) και Βιλερμπάν (25/3). Μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τη Ρεάλ (31/3) και οι «ερυθρόλευκοι» την Μπαρτσελόνα (1/4).

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα θα γίνει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*