Home / Μπάσκετ / NBA / Αβέβαιο το μέλλον του Ντεκ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Αβέβαιο το μέλλον του Ντεκ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Εξαιρετικά αβέβαιο φαντάζει πλέον το μέλλον του Γκάμπρειλ Ντεκ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και κατ’ επέκταση η παρουσία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 26χρονος φόργουορντ ο οποίος αποχώρησε μεσούσης της περσινής σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πρόλαβε να αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια με τους Θάντερ, καταγράφοντας αρκετά καλούς αριθμούς με 8.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 21.2 λεπτά ανά ματς.

Οι εμφανίσεις του αυτές, ώθησαν τον σύλλογο της Οκλαχόμα να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τις απολαβές του Αργεντινού άσου για τη νέα σεζόν να κυμαίνονται στα 3.7 εκατομμύρια δολάρια.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Η.Π.Α. και την Ισπανία, δεν είναι δεδομένο το εγγυημένο ποσό που θα πάρει φέτος, όπως άλλωστε και οι επόμενες δύο σεζόν στο συμβόλαιό του. Κάτι, που αφήνει ορθάνοικτο το παράθυρο της επιστροφής του στην Ευρώπη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Ο ίδιος πάντως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του στο να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*