Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ολυμπιακός: Ανταλλαγή Παπανικολάου με Περπέρογλου!

Ολυμπιακός: Ανταλλαγή Παπανικολάου με Περπέρογλου!

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα έφτασε η πρόταση του Ολυμπιακού και το προσύμφωνο με τον Κώστα Παπανικολάου, αλλά υπάρχει απίστευτο… σενάριο για ανταλλαγή με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο πρώην άσος των Νάγκετς αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται στον… δρόμο της επιστροφής του στην Ευρώπη. Μάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει, τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για την επιστροφή του στο ΣΕΦ και απομένει η στάση που θα κρατήσει η Μπαρτσελόνα, μια και έχει τον τελευταίο… λόγο στην υπόθεσή του, καθώς έχει την ευκαιρία να «ματσάρει» την προσφορά και να τον κάνει δικό της.

Πάντως, όπως αναφέρεται στην «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί δεν βλέπουν με αρνητικό… μάτι την επιστροφή του «Παπ» στην Βαρκελώνη, καθώς το ποσό που προσφέρεται στον παίκτη αγγίζει τις 350 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, τονίζεται πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει η πρόταση από την Μπαρτσελόνα, ενώ σύμφωνα με ένα άλλο, ο Κώστας Παπανικολάου θα επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» και θα μείνει ελεύθερος, είτε άμεσα, είτε στο τέλος της σεζόν, ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 13.37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*