Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νοσοκομείο και με σημαντικές απουσίες η ΑΕΚ

Νοσοκομείο και με σημαντικές απουσίες η ΑΕΚ

Πολλά προβλήματα για τον Στέλιο Μανωλά ενόψει της συνέχειας για την ΑΕΚ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών για την ΑΕΚ η οποία περιμένει να οριστικοποιηθεί ποιος ακριβώς θα είναι ο επόμενος αγώνας της. Πιο σοβαρή περίπτωση από τις πρόσφατες αυτή του Ντίντακ.

Γεμάτο ιατρικό

Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό δελτίο το οποίο είναι μεγαλύτερο από ποτέ μετά το ματς της Τούμπας, τα προβλήματα αυξάνονται για τον Στέλιο Μανωλά ενόψει του προγράμματος της ΑΕΚ, όποιο κι αν είναι αυτό αφού για την ώρα κάτι σίγουρο δεν υπάρχει. Το σοβαρότερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Ντίντακ Βιλά, ο οποίος υπέστη διάσειση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πέρασε ορισμένες δύσκολες ώρες ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο Ισπανός δεν προπονήθηκε καθόλου χθες, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να μείνει εκτός. Στην ΑΕΚ πάντως είναι διατεθειμένοι να πάνε αρκετά προσεκτικά το θέμα του Ντίντακ γιατί αφορά χτύπημα στο κεφάλι και δεν προτίθενται να ρισκάρουν.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΓΚΑΣ

Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε αποφόρτιση και υποβλήθηκε σε θεραπεία στον τραυματισμένο καρπό του, ενώ ο Ρόναλντ Βάργκας που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με κάκωση δεξιού γόνατος έκανε επίσης θεραπεία. Δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα η συμμετοχή τους στον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ, όποιος κι αν είναι αυτός, αφού από σήμερα οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα τεθούν στη διάθεση του Μανωλά.

Πρόβλημα και με Μάνταλο

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως λόγω τιμωρίας έκανε αποφόρτιση και ακολούθησε επίσης θεραπεία στον αγκώνα του, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια βιασύνη. Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τίθεται και δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο επόμενο ματς της «Ένωσης».

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*