Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Προσπαθεί να κλείσει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, όχι τον Αντούνα – Έχει βρει και χαφ»

Νικολογιάννης: «Προσπαθεί να κλείσει εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, όχι τον Αντούνα – Έχει βρει και χαφ»

Δεν φαίνεται να τίθεται θέμα απόκτησης των Ουριέλ Αντούνα και Κάουλι Ολιβέιρα, από πλευράς Παναθηναϊκού ο οποίος μάλιστα έχει εντοπίσει και προσπαθεί να κλείσει άλλον εξτρέμ και χαφ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε για τον Αντούνα είναι ότι δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη όπως γράφουν στο Μεξικό και θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αυτή την στιγμή αν προχωρήσει η μεταγραφή του. Ο Παναθηναϊκός ήδη για την θέση αυτή έχει βρει άλλον παίκτη και προσπαθεί να τον κλείσει. Και χαφ το ίδιο, επίσης έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστή και δεν είναι ο Κάουλι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό το «τριφύλλι» να πάρει κι έναν ακόμα εξτρέμ και να γίνουν τέσσερις χειμερινές μεταγραφές, μαζί με αυτή του Πούχατς.

Ενώ ο Νικολογιάννης κατέγραψε την δυσκολία του Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές, καθώς παίρνει αποφάσεις για όλα, ακόμα και για τα χρήματα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σε άλλη ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*