Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: Δεν κατέβηκε για την ισοπαλία στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός – Δεν ανησυχεί ο Γιοβάνοβιτς

Νικολογιάννης: Δεν κατέβηκε για την ισοπαλία στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός – Δεν ανησυχεί ο Γιοβάνοβιτς

Με στόχο τη νίκη κατέβηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, άσχετα αν τελικά αυτό δεν βγήκε στο γήπεδο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αιτιολογώντας μάλιστα και το γιατί συνέβη αυτό.

«Είχε μια κακή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Η χαμένη φάση του Κανός, που ήρθε από στημένη μπάλα, πιθανότατα να είχε ακυρωθεί για οφσάιντ. Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είχε καμία σχέση με την συνοχή που είχε σε άλλα ματς, δεν ήταν κοντά οι γραμμές του, ούτε κρατούσε την μπάλα. Το άλλο λάθος του είναι ότι εκμεταλλεύθηκε τους χώρους που του δόθηκαν. Δεν υπάρχει ανησυχία πάντως από πλευράς Γιοβάνοβιτς ότι δεν θα διορθωθεί η εικόνα αυτή. Στόχος είναι να φτάσει στα πλέι οφ και να παρουσιάσει ξανά την συμπαγή εικόνα που είχε, αλλά και να φτιάχνει περισσότερες ευκαιρίες. Αν ήθελε να πάει για την ισοπαλία θα έπαιζε με τρία στόπερ ή τρία χαφ και οι γραμμές του θα ήταν πολύ πιο πίσω. Δεν συνέβη αυτό, απλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Συμβαίνουν αυτά στα ντέρμπι, ο Γιοβάνοβιτς δεν κατέβηκε με στόχο το Χ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κουρμπέλης μάλλον θα προλάβει το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ενώ θα επιστρέψει στην 11άδα του «τριφυλλιού» ο Μάγκνουσον, αφού ο Σάρλια έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία και στην άψογη συμπεριφορά του Γιοβάνοβιτς με αφορμή την τοποθέτησή του προπονητή του Παναθηναϊκού παρά την «εμπρηστική» ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*