Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νίκη με ανατροπή του Αστέρα επί της Βέροιας

Νίκη με ανατροπή του Αστέρα επί της Βέροιας

Νίκησε με 2-1 στην Τρίπολη

Αθήνα
Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Super League ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπαλάφα (9΄), με δύο τέρματα του Ιωαννίδη στο δεύτερο μέρος (49΄, 73΄) επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας στο «θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η Βέροια πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς στο 9΄ μπήκε μπροστά στο σκορ με την κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαγέφσκι. Ακολούθησε η σπουδαία επέμβαση του Μπαντή στην κεφαλιά του Ναζλίδη, με τους Αρκάδες να «ψάχνονται» στον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα να… μουρμουράει.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους Ημαθιώτες να προηγούνται από το γρήγορο γκολ του κεντρικού τους αμυντικού, ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης συνέβη ακριβώς το ίδιο, μόνο που αυτή την φορά αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι γηπεδούχοι. Σκόρερ ο Ιωαννίδης ο οποίος κατάφερε στο 49΄ να αιφνιδιάσει τον Καντιμοίρη και να ισοφαρίσει (1-1). Ο ίδιος παίκτης στο 73΄ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα ανατρέποντας το σκηνικό στο ματς.

Η Βέροια προσπάθησε να βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως, να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μπαντή, ενώ στο 80΄ το σουτ του Μάσα σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος – Μπαλάφας, Μάνος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ.Χάβος)
: Μπαντής, Λούι, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (46΄ Τσάβες), Δημούτσος, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς (46΄ Φούντας), Ιωαννίδης, Μάσα

ΒΕΡΟΙΑ (Δ.Ελευθερόπουλος):
Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Μαλόν (67΄ Εντζεγκέλε), Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγέφσκι (76΄ Μάνος), Ναζλίδης, Μεληκιώτης (61΄ Γιουζούφ), Ανάκογλου

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*