Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Διπλό» του ΠΑΣ στην Ξάνθη και… αναμονή για Ευρώπη

«Διπλό» του ΠΑΣ στην Ξάνθη και… αναμονή για Ευρώπη

Αν δεν πάρει άδεια ο Πανιώνιος

Αθήνα

Την 6η θέση στην κανονική περίοδο της Super League κατάκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη νίκη του στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 1-0, χάρις στο γκολ του Τσουκαλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό που κέρδισε δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια στο γήπεδο η ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά στη συνέχεια έμεινε εκτός Ευρώπης λόγω μη αδειοδότησης, είναι πολύ πιθανό να της δοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το δικαίωμα, δηλαδή, να παίξει στα play offs και να συμμετάσχει σε κάποιο ευρωπαϊκό κύπελλο της νέας περιόδου, παρά την 6η θέση που κατέλαβε κι εφόσον ο Πανιώνιος δεν αδειοδοτηθεί ούτε από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ (η απόφαση θα βγει την ερχόμενη Τετάρτη).

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε το καθήκον της στα Πηγάδια και με το γκολ του Τσουκαλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους πήρε το «διπλό» απέναντι στους «αδιάφορους» Ακρίτες και, πλέον, περιμένει την απόφαση του αρμόδιου οργάνου για να μάθει εάν θα λάβει μέρος στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Ορφανίδης – Λίλα, Κούτρης, Τζημόπουλος

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σκουρτάι (46΄ Καπετάνος), Νιέτο (46΄ Ορφανίδης), Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (68΄ Τριάδης), Ντιμιτρόφ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (59΄ Ηλιάδης), Τζημόπουλος, Ίλιτς (87΄ Κοζορώνης), Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κούτρης (72΄ Καρανίκας)

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*